Skip to content
Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-

Specialisaties

Keenwell Glycopeel

De Glycolzuur ( uit suikerriet) verwijderd dode cellen dieper dan met een scrub. Bovendien zuivert glycolzuur de poriën diep en werkt ontstekingsremmend. Talg zal de huid minder snel verstoppen wat ontstekingen voorkomt. Schoonheidssalon Inge werkt met 3 verschillende sterktes van de Glycopeel. De Glycopeel 20, 35 en 50. Bij de Glycopeel 50 wordt de aanmaak van elastine en collageen in de huid gestimuleerd.

De Glycopeeling:

 • Verwijdert dode huidcellen, vermindert de dikte van de opperhuid
 • Verbetert de conditie van een vette huid
 • Stimuleert de bloedsomloop tot in de kleinste vaatjes
 • Verbetert oppervlakkige ‘beschadigingen’ van de huid, zoals rimpeltjes, fijne lijntje, vlekjes  en grove poriën.
 • Zorgt voor een betere opname van andere producten/ingrediënten en daardoor ook een mooie voorbehandeling van de Beautytec Sim.

De Keenwell Glycopeeling werkt bij:

 • Alle soorten littekens ( verse en oude littekens )
 • Pigment en ouderdomsvlekken
 • Rimpels en huidveroudering
 • Verhoorning van de huid door te veel zon ( keratose )
 • Hyperpigmentatie, sproetjes en comedonen
 • Huidverbetering
 • Bultjes door ingegroeide haartjes
 • Overmatig talgafscheiding

Om het beste resultaat te krijgen wordt meestal een kuurafspraak geadviseerd maar kan ook goed zijn om af en toe eens te doen om de huid weer op te peppen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft of na een ziektebed.

Littekens

Schoonheidssalon Inge behandeld oude en nieuwe littekens. Hoe en welke behandelingen er nodig zijn verschilt per litteken. Het advies is dan ook om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken om het litteken te bekijken en te bespreken. Een litteken kan worden behandeld met de BeautyTec-sim en de Glycopeel behandeling. Vaak ook een combinatie van deze twee. Informatie over beide methodes kunt u vinden op mijn site bij het hoofdstuk behandelingen. Een litteken gaat nooit weg maar het kan wel mooier worden, minder pijnlijk en oppervlakkiger worden. Hieronder leest u voorbeeld van een tevreden klant:

“Het kan echt!
Iedere keer als ik in de spiegel kijk knijp ik mezelf in mijn arm; het is waar: het kan echt!
Wat? Dat vertel ik zo, eerst de voorgeschiedenis:

Toen ik zes maanden oud was ben ik tegen een hete kolenkachel gevallen. Mijn ouders hebben alles ondernomen om het koppie van hun baby hoe dan ook te laten verbeteren. Huidtransplantatie stond toen nog in de kinderschoenen en werd voornamelijk toegepast om soldaten uit WO II “op te lappen”. Cosmetische chirurgie bestond nog niet en toch hebben mijn ouders het voor elkaar gekregen dat op de verbrande wang huid uit mijn bovenarm werd getransplanteerd. Misschien onderging ik toen wel als eerste een cosmetische operatie.”

“Nu ruim 73 jaar later wilde Inge proberen of de randen van het litteken konden worden verminderd en of doorbloeding van de getransplanteerde huid kon worden bevorderd. Al bij de tweede behandeling was een duidelijke verbetering te zien. Dat emotioneerde me enorm en het werd heftig duidelijk hoe dat litteken mijn zelfvertrouwen altijd in negatieve zin heeft beïnvloed, alhoewel niemand dat van me wist en ik het ook voor mezelf weg duwde. En nu, na acht behandelingen zijn de randen vrijwel helemaal weg en is een goede doorbloeding ontstaan. Inge gaat nog een achttal behandelingen op mij uitvoeren om het maximale resultaat te bereiken.

Ik ben zo blij en zo dankbaar dat Inge deze uitdaging is aangegaan, dat ik dit graag met anderen wil delen. Hoe oud een litteken ook is, verbetering c.q. vermindering is mogelijk! Dankjewel Inge, je hebt mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en ik kijk nu met plezier naar mezelf in de spiegel.”

Tanja

Beautytec Sim

Beautytec Sim werkt met ultrasone golven, dit zijn de golven waar ook baby echo’s mee worden gemaakt. Veiliger kan dus niet. Behalve geluidsgolven, kan de Beautytec sim ook impulsen geven met een hoog voltage. Zo ontstaat een soort fitness voor het gezicht: bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. De huidcellen worden als het ware een beetje uit elkaar getrokken, zodat de huidverzorging tot diep in de huid kan doordringen. Bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. Hierdoor kunnen we uiteenlopende huidproblemen nog effectiever aanpakken, zoals bijv. het verminderen van roodheid. Het is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Succesvolle behandeling bij:

 • Littekens (oude en verse littekens)
 • Couperose / kleine adertjes
 • Acné / onreine huid
 • Rimpels
 • Decolleté behandeling
 • Vochtarme- of gevoelige huid
 • Behandeling voor of na een operatie
 • Stimuleren van doorbloeding (o.a. bij brandwonden en littekens)

De voordelen:

 • Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties
 • Langdurige huidverbetering
 • Insluizen van hoogwaardige werkzame stoffen voor een direct resultaat
 • Aangename behandelingen
 • De mogelijkheden van Beautytec Sim zijn indrukwekkend

Hoe vaak: 
Het resultaat is na 1 behandeling al zichtbaar. Echter voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 tot 15 behandelingen (afhankelijk van de huid conditie) met een regelmaat 2 tot 3 keer per week, eventueel met gebruik van bijbehorende producten. Daarna indien nodig in overleg terug komen om het resultaat te behouden. Hieronder ziet u resultaten van een kuurbehandeling.

Couperose van de neus verwijderd

Anti-aging

Verzachten van de littekentjes op de kin

Let op: Bij bepaalde contra-indicaties kunt u niet met de Beautytec sim behandeld worden. Vraag schoonheidssalon Inge om vrijblijvend advies. De behandelingen met de Beautytec sim zijn van cosmetische- en niet van medische aard.

Nexus LXD LED Laser

De nieuwste techniek van ontharen dmv een led in plaats van flitsen. Laserontharing is de oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. Overmatige haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, armen en benen. Laserontharing is de oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar ook vooral effectief.

Schoonheidssalon Inge werkte als eerste in Nederland met de nieuwste soort laser namelijk de Nexus LXD LED laser. Deze Nexus LXD Led laser is nog beter in staat om de ongewenste haartjes van verschillende kleuren en diktes aan te pakken. Alle haartjes die donkerder zijn dan de huid kunnen behandeld worden (dus geen witte of grijze haren).

Waarom een Led laser? 
Doordat er veel minder warmteontwikkeling ontstaat wordt de huid bijna niet belast dus is de ontharing veel comfortabeler en vele malen minder “pijnlijk” en tevens veel veiliger. Denk maar eens aan een lampenbol, een led lamp kun je vastpakken zonder dat deze heet wordt en een gewone lampenbol niet. Zo werkt dit ook in de huid.

Het unieke aan deze Nexus LXD LED Laser is dat een krachtige, stabiele en zeer gefocuste lichtbundel alleen het haarzakje vernietigd en daarbij de huid minimaal belast.
Dus een efficiëntere en effectievere haarverwijdering met snelle en goede resultaten. Omdat we met deze nieuwe techniek niet meer per flits hoeven te rekenen maar per behandeling en tevens vele malen sneller kunnen werken, kunnen we de prijs aantrekkelijk houden.

Voordelen NEXUS LXD LED LASER:

 • Sneller effect ( 6 á 8 behandelingen, daar na 2x per jaar 1 behandeling om ze ook weg te houden)
 • Comfortabeler
 • Verwijderd alle haren die donkerder zijn dan de huid effectiever ( dus alleen GEEN witte en grijze haren )
 • Huidvriendelijk
 • Prijstechnisch aantrekkelijk
 • Veiliger

Klik hier voor een demo met de Nexus LXD Led laser. Bij het behandelen van meerdere plekken ontvangt u een leuke korting. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Inge. Alle prijzen weten van de behandelingen met de Nexus LXD laser?

Download prijslijst

Een aantal voorbeelden prijzen :
Bovenlip : €45,-
Oksels : € 75,-
Bikinilijn : € 95,-
Liezen : €65,-
Onderbenen : € 195,-

T-Away

Iedereen heeft wel eens een rood vlekje, steelwratje, couperose, pigmentvlekken of een andere onregelmatigheid op het gezicht of lichaam. Ik biedt u nu de mogelijkheid, met behulp van de T-Away van Dany-Care deze oneffenheden weg te werken. Soms binnen enkele minuten. U zult versteld staan van het resultaat. T-Away, hoogvolt impuls.

T-Away is géén laser. Het voordeel van de T-Away is dat het uiterst weefselvriendelijk is. Een oppervlakkige werkmethode heeft met een gemoduleerd pulserende stroomvorm en met een speciale impulspauze verhouding. Er is in de meeste gevallen direct resultaat te zien maar soms is een tweede of derde behandeling nodig. Aangezien ik de kans op littekens zo laag mogelijk wil houden ga ik heel voorzichtig te werk en heb dan ook liever dat men een extra behandeling komt doen met minder kans op littekens. 95% van de behandelde plekjes is na 1 behandeling weg en zonder littekens.

Na de behandeling krijgt u korstvorming. Hier mag u niet aan krabben. Het behandelde oppervlak dient verzorgd te worden met het u geadviseerde product voor optimaal resultaat. Ook mag de behandelde plek 3 dagen niet in aanraking komen met water en direct zonlicht of onder de zonnebank liefst even mijden. De beste periode om te behandelen is dan ook van oktober tot 1 april.

De behandelingen verwijderen:

 • Couperose / tele’s (rode adertjes)
 • Spinvormige adertjes  (spider naevi)
 • Bloedblaasjes
 • Pigmentvlekken / Ouderdomsvlekken
 • 
Steelwratjes / wratjes

Speciaal voor uiterlijk zichtbare en daardoor ook storende adertjes zoals bij couperose, bloedblaasjes en tele’s. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Door middel van het gebruik van de T-AWAY is het gevaar van rimpelvorming of pigmentverschuiving nagenoeg uitgesloten. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Bij het verwijderen van couperose kan het soms nodig zijn dat de cliënt een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.

Verwijderen pigmentvlekken en steelwratjes

De T-AWAY is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van storende pigmentvlekken en steelwratjes. Hiervoor wordt door middel van een speciale applicator het pigment van de huid verwijderd zonder een bloeding te veroorzaken. Meestal is 1 behandeling voldoende voor het verwijderen van wratjes en steelwratjes. Bij het verwijderen van steelwratjes worden deze van het omliggende weefsel losgemaakt door middel van USHF impuls (Ultra Short High Frequency)  Uiteraard wordt deze behandeling alleen uitgevoerd indien van goedaardige aandoeningen sprake is. Bij twijfel is het noodzakelijk dat u uw huisarts raadpleegt omtrent de aard van een aandoening.

Thuisverzorging:
Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat de cliënt het behandelgebied thuis met het juiste product verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder dit product kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 3-14 dagen. Bij enkele van de besproken behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.

U dient m.b.t. de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:

 • De huid mag de eerste 3 dagen niet nat worden.
 • Ook mag het na de behandeling van pigment en adertjes niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna en alle andere zaken die de doorbloeding
 • stimuleren. Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
 • Het behandelgebied dient men goed te beschermen met een crème ,indien nodig met een spf 30/50
 • De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden.
 • Na 3 dagen mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.

Contra-indicaties:

 • Pacemaker
 • Trombose
 • Kanker (mimimaal 5 jaar uitbehandeld)
 • HIV
 • Hemofilie
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Epilepsie

Wilt u meer informatie neem dan contact op met mij.

Back To Top