Skip to content
Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-

Massages & Wellness

Silk secret behandeling

De Silk Secret massage revitaliseert uw huid en voorkomt ouderdomsverschijnselen.

Deze verzorgende gezichtsbehandeling bestaat uit:

1

Oppervlakte reiniging

2

Diepte reiniging door middel van het scrubben met Cocons van de zijderups

3

Een stempelmassage voor het gezicht, de hals en het decolleté met warme kruidenstempeltjes van zijde.

4

Manuele massage

5

Afsluitend een heerlijk masker

Wat voor cocons gebruiken ik:
Ik werk uitsluitend met natuurproducten er vanuit gaande dat het 100% natuurlijk en diervriendelijk moet zijn. De Thaise zijdecocons die wij gebruiken zijn de cocons waaruit de zijdevlinder reeds is ontpopt. De cocon die overblijft is voor de zijde industrie niet langer van belang omdat bij de ontpopping de vlinder er een gat in heeft gemaakt. Derhalve kan er uit deze cocon geen lange zijdedraad meer gewonnen worden. De zijde van deze cocon is echter van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de zijde van de cocons waarbij de pop van de vlinder wordt gedood.

Zijdestempels bevatten:

  • Kokosvlokken
  • Limoenschil: Werkt sterk desinfecterend en zuiverend.
  • Limoenblad: Werkt desinfecterend en versterkt het immuunsysteem.
  • Mangostone: In Zuidoost Azië is de mangosteenvrucht bekend als de KONINGIN DER VRUCHTEN. De schil wordt gebruikt vanwege haar heilzame kwaliteiten. Deze bevat grote aantallen XANTHONEN! Dit zijn natuurlijke stoffen die in weinig andere vruchten voorkomen. In de mangosteenvrucht zitten 43 xanthonen . Deze werken als super ANTIOXIDANTEN. Mangosteen bezit ontstekingsremmende en anti-allergische eigenschappen. Mangostone ondersteunt het biologisch evenwicht, versterkt het immuunsysteem, versoepelt de gewrichten en heeft een positieve werking op de gezondheid. Tevens heeft het een antibacteriële werking in het hele lichaam.

De combinatie van deze vier ingrediënten revitaliseert de huid en voorkomt ouderdomsverschijnselen. De huid krijgt zijn vitaliteit en spankracht terug.

Sabaaydi massage

Een ontspannen Thaise massage met warme kruiden stempels en warme olie.
De stempels zijn gevuld met diverse gedroogde Thaise kruiden. De Thaise kruidenmix bevat o.a. kamfer, citroengras, het blad en de vrucht van de limoen, kurkuma (geelwortel) en blaadjes van de limoen hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem.
Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en  gaat de energie weer stromen. Van deze massage biedt ik drie varianten aan. Een basis Sabaaydi, een Sabaaydi Plus en een Sabaaydi Speciaal. De massage bestaat uit verschillende handelingen:

Sabaaydi basis

Allereerst worden de rug en schouderpartij met warme Thaise kruiden stempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt ong. een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Sabaaydi plus

Allereerst worden armen, handen, decolleté, hals, schouders en gezicht met warme kleine Thaise kruiden stempels gemasseerd.
Daarna volgt een warme olie massage op dezelfde plekken met als afsluiting een hoofd- en voetmassage. Als het verschil tussen moeten en kunnen te groot is, veroorzaakt dit stress. Deze stress slaat zich vooral op rondom het schoudergebied. Wat ik met deze nieuwe behandeling wil bereiken is ontspanning brengen en de blokkades die ontstaan zijn, opheffen. De Kruiden zijn genezend en reinigend.

Sabaaydi speciaal

De Sabaaydi en de Sabaaydi-plus achter elkaar. 

U kunt ook de massage special voor u laten samen stellen, zodat tijdens de massage al de plekken naar uw wens worden behandeld. Er wordt dan gekeken naar wat u lekker vindt of /en waar u klachten heeft.

 Ook is een Sabaaydi-massage te combineren met een gedeeltelijk gezichtsbehandeling. Voor vragen of informatie hierover mag u mij altijd bellen of mailen.

Lepelmassage

Dit is een zeer ontspannende en afvoerende gezichtsmassage. Er wordt gemasseerd met warme oliën en speciaal in Thailand ontworpen en handgemaakte verwarmde lepeltjes. De massage bestaat uit ongeveer 45 minuten manuele massage en ongeveer 15 minuten met lepeltjes, wat een zeer aparte, maar ontspannende beleving is. Alle delen van de lepeltjes worden optimaal gebruikt, zowel de zijkanten, als de boven- en onderzijde.

Door deze totale gezichtsmassage zult u een zeer ontspannen gevoel ervaren, en is een echte aanrader te noemen. Deze massage kan zowel los als in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Back To Top