Skip to content
Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-

Mijn merken

GEMAAKT VAN DE ZEE

Phytomer cultiveert de revitaliserende voordelen voor iedereen.

GEMAAKT VAN NATUUR

Phytomer gelooft in organische en natuurlijke ingrediënten

GEMAAKT VAN VERTROUWEN

Phytomer werkt met de beste spa’s wereldwijd

GEMAAKT VAN KWALITEIT

Phytomer biedt de huid zoveel mogelijk schoonheid en well-being

GEMAAKT VAN BELOFTES

Phytomer beschermt en zet zich in voor het mariene ecosysteem

GEMAAKT VAN OVERTUIGING

Nieuwe luxe moet natuurlijk zijn

Phytomer

Bij PHYTOMER geloven we in de kracht van de zee en in de oneindige mogelijkheden van natuurlijke ingrediënten.
De zee bevat het grootste kapitaal aan natuurlijke ingrediënten en biedt vele cosmetische mogelijkheden met een enorme variëteit. PHYTOMER heeft een hightech cosmetologie ontwikkeld die in staat is gebruik te maken van dit kapitaal en er het beste uit te halen.
 Elke dag ontwikkelt het onderzoeksteam groene methodes om de krachtigste natuurlijke actieve moleculen te extraheren die in de zee en de natuur te vinden zijn. Deze worden vervolgens omgezet in buitengewoon effectieve cosmetica. Alle PHYTOMER producten worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen hightech laboratoria met het Ecovadis Gold label in de Mont Saint-Michel Bay in Bretagne. Met behulp van veilige, natuurlijke, biologische, wilde en duurzaam geteelde marine en plantaardige ingrediënten. Phytomer is Veganistisch. Een gezonde huid is onze topprioriteit daarom gebruiken we uitsluitend veilige ingrediënten.

Make-Up Studio

De oorsprong van Make-Up Studio bevindt zich in Amsterdam, “ City of Art, Tolerance and Diversity”. Al in de jaren 80 werd Make-up Studio Amsterdam opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van één van de eerste make up artiesten ter wereld, Wil van ’t Hek. Hij wilde uitsluitend werken met producten van de allerhoogste kwaliteit en ontwikkelde Make-Up Studio in de beste fabrieken van West Europa. Met de kunst van professionele make-up versterk je jouw unieke persoonlijkheid, ongeacht leeftijd, geslacht of nationaliteit. Door alle verschillende texturen en kleuren te mixen, matchen en te combineren creëer je je eigen effect. Make-up studio stimuleert je om make-up op verschillende manieren te ontdekken en ondersteunt je graag in de creatie van je individualiteit als persoon, en levert jou daarbij producten van het hoogste niveau.

Eind jaren tachtig is bij Back Stage in Amsterdam de basis gelegd voor de professionele make-up van Make-up Studio. In deze gespecialiseerde winkel voor visagisten begon een klein team van mak-up specialisten met het ontwikkelen van professionele make-up producten. Inmiddels biedt Make-up Studio in meer dan 30 landen zowel veeleisende professional als de moderne vrouw een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De producten zijn niet getest op dieren.

Bij schoonheidssalon Inge kunt u terecht voor make-up advies. Om u optimaal advies te kunnen geven kunt u het best een afspraak te maken zodat ik voldoende tijd voor u heb. Ook is het mogelijk om uw bruidsmake-up te laten verzorgen. Ik kom, indien gewenst, bij u aan huis.

Tyro

De man achter TYRO huidverzorgingsproducten Dr. A. Molenaar

Dr. A. Molenaar is een internationaal bekend plastisch chirurg die zich al ruim 40 jaar bezighoudt met esthetische chirurgie. Hij is geboren te Schoonhoven en volgde zijn opleiding tot plastisch chirurg in New York.

Een aantal jaren geleden besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt. Geïnspireerd door verzoeken van vele patiënten heeft hij, in nauwe samenwerking met zijn echtgenote Antoinette TYRO op de markt gebracht. Antoinette is de spil achter de begeleiding van deze schitterende cosmeticalijn. Het geheim van het grote TYRO succes is gebaseerd op deze samenwerking en op de kennis van een medisch specialist met ruime praktijkervaring, resulterend in producten met een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige werkzame stoffen. TYRO is een revolutionair en effectief huidverjongings- en verzorgingsprogramma, met hoog gedoseerde werkstoffen die werkzaam zijn voor o.a.: Rimpeltjes, lijntjes, zonbeschadigde huid, verslapping, slecht doorbloedde huid, oudere huid, grove structuur, onzuivere huid, droge/vochtarme huid.

Het geheim van het grote TYRO succes is gebaseerd op deze samenwerking en op de kennis van een medisch specialist met ruime praktijkervaring, resulterend in producten met een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige werkzame stoffen.

TYRO huidverzorgingslijn, natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid.

“Ik heb mijn naam en reputatie aan TYRO willen verbinden omdat alle producten op wetenschappelijk verantwoorde basis tot stand zijn gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat: TYRO Cosmetica het antwoord is op veel van uw vragen over huidverzorging.”

Dr. A. Molenaar

Back To Top