Skip to content
Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-

Behandelingen voor mannen

Mannen zijn welkom bij Schoonheidssalon Inge

Er is geen reden waarom mannen geen gezonde huid en/ of verzorgd uiterlijk kunnen hebben. Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Wanneer de huid in goede conditie is, ziet hij er het beste uit.

De mannenhuid is 24% dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht en treden ouderdomsverschijnselen (zoals rimpels) later op. Maar als deze ouderdomsverschijnselen eenmaal optreden, zijn ze sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen.
Daarom is het voor de man nog belangrijker al in een vroeg stadium dit proces te voorkomen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk iets te doen om dit proces te vertragen. 2 keer per dag 2 minuten huidverzorging is een goede investering om uw huid in een goede conditie te houden. Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialist om dit effect te versterken.

Bij schoonheidssalon Inge kunt u terecht voor professionele behandelingen en vakkundig advies op het gebied van huidverzorging.

Schoonheidssalon Inge heeft 2 merken voor de mannen. Phytomer heeft een mannenlijn bestaande uit een reinigingsgel, shaving mask, 2 soorten gezicht en oog -crèmes ( anti-aging en moisturiser) en een bijpassende aftershave. een heel mooi totaal pakket voor de man die meer verwacht van een crème dan alleen verzorging. Ook kunnen mannen bij schoonheidssalon Inge terecht voor het harsen van borst, buik, rug, benen en armen. Een favoriete behandeling bij de mannen die Schoonheidssalon Inge bezoeken is de wellness-behandeling.

Deze wellness-behandeling bestaat uit:
1

Een massage van de rug, armen, benen

2

Een gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging, peeling/scrub, onzuiverheden verwijderen, 20 min. massage en masker

3

Afsluitend met een hoofd/haar/benen en voetmassage

Dit is ongeveer anderhalf uur genieten

Back To Top